Houten vloeren Grondslagen uitgelegd

Europa Parket is ons expert als het gaat om patroonvloeren. Behalve de heel wat verkochte visgraatvloer mogen we ook de meest ingewikkelde patroonvloeren afleveren en leggen.

U heeft ze vast wel gezien op de woonbeurs of in de ‘Ariadne’, ‘Wonen landelijke stijl’ of overige woonbladen. Eigentijdse houten vloeren in vele kleuren geven je huis een persoonlijk karakter en de tegenwoordig zo gewilde ‘broccante” uitstraling

Zet een pakken nimmer schuin tegen de muur, vervolgens kunnen ze kromtrekken. Houd een luchtvochtigheid in je huis stabiel (50-60%). Een te hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de vloer te heel wat gaat uitzetten en omhoog kan komen. 

Grenenhout is enorm juist te benutten wegens in indien vloer. Maak een plankenvloer en u dan ook brengt direct sfeer in woonhuis!

Een massieve planken zijn afkomstig uit Frankrijk waardoor de planken beschikken aan een en sterke kwaliteit. Een Franse planken ogen bekend om de goede kwaliteit, waardoor de massieve planken jaren in uw appartement moeten liggen.

Over de onderkant zit een eiken toplaag van bamboo. Multiplank planken aankomen iedere keer onbehandeld met en dienen te dus nog bewerkt worden. Wij behandelen bij Laminaat en Parket multiplank vloeren dikwijls zelf betreffende een goede olie, wax of lak.

Teneinde de functie aangaande een planken tegen te gaan, raden wij u aan teneinde een planken te gaan verlijmen aan de ondergrond. Baten over ons massieve houten vloer zijn:

Waarom je een eiken laminaat vloer moet kopen? Een kleur aangaande eiken kan zijn iedere keer geschikt wegens in een huis. Behalve dat dit veelal goed combineert betreffende andere kleuren geeft dit tevens een rustige en serene uitstraling in een kamer.

Deze eiken vloer kunnen we in tientallen verscheidene kleurcombinaties afleveren, zoals gerookt, gerookt wit ofwel naturel ofwel ook vele bruine tinten. Zo kun jouw altijd ons kleur kiezen welke dit allerbeste bij een inrichting en sfeer aangaande jouw leefomgeving past.

En een vloer is in de loop der jaren enkel doch mooier. Hout heeft een enorme variëteit in tekening, kleurafwerking en breedte en lengte aangaande een planken. U kunt uiteraard alleen bepalen hoe de vloer daar uit voorbij komt. Lees verder

Twin-planken; Vloeren samengesteld uit 3 lagen en daarom uitermate bestemd vanwege plaatsing op vloerverwarming

Een zomers zijn daartegenover korter en heftiger. Hiermee beschikken over de bomen in een zomertijd ons groeispurt. Door die snelle intensieve aangroei vormt zich er ons verschillende kleur over nieuws het hout dan in verschillende seizoenen. De plank bevat hierdoor meer tannine en verdere looizuren, waardoor het ingewikkeld kan zijn om een gelijkmatige kleuring op een plank te beschikken over.

Ons plint kan zijn een op vloerhoogte tegen ons wand aangebrachte lijst, welke de overgang tussen vloer en wand moet vormen. Ons plint beschermt in dit algemeen een wand anti beschadigingen.

In het begin is de vloer behandeld met een grondverf, naderhand is een houten vloer nog twee keer wit geverfd. Hierna wordt de geschilderde vloer afgewerkt betreffende ons matte ofwel hoogglans laklaag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *